"BodyTalk förblir för mig ett mysterium i frågan om hur, det viktiga har visat sig vara vad. Jag har nu kunnat sluta med min astmamedicin och har bättre luftvägar."

Dag, Tyresö

"Jag kan verkligen rekommendera alla ett besök hos Petra. Hon är intuitiv och väldigt duktig på det hon gör. Hon har en total människokärlek som är ovanlig, och hon är en otroligt varmhjärtad person. Kombinationen är oslagbar!"

Mona, Huddinge

"BodyTalk är väldigt unikt och ger mersmak. Efter mina behandlingar hos Petra känner jag mej lugn och harmonisk."

Jill B, Stockholm

"The principles of BodyTalk are based on proven scientific facts and leading edge discoveries. It is a new way of addressing our   well-being in the future. BodyTalk opens an unlimited collection of energetic possibilities for us to heal on many levels.”

Dr. Amit Goswami, Ph.D., Quantum Physicist, Professor Emeritus University of Oregon

"När jag började hos Petra traskade jag omkring i en grå sörja av ångest och rädsla. Jag var alltid trött och jämt sjuk. Idag känns det som en annan person i ett annat liv. Jag är oerhört tacksam för att jag vågade ta tag i mina problem och min trasiga bakgrund. Det har varit en tuff resa emellanåt men det har gett mig ETT LIV."

Helene, Söder om Söder

"I was stunned! Jaw-dropped and stunned. I recommend BodyTalk with Petra…she has made a shift in my health."

Connor M, New York

"Petras behandling är mycket djupgående. Jag tror den är lika effektiv för att hålla en frisk kropp frisk, som att få ordning på det gamla som ”spökar”. Våra kroppar talar till oss och Petra förstår vad de har att säga."

Ami S, Stockholm

"BodyTalk is perhaps the easiest and most poweful method you can learn to keep your family healthy. This applies to everyone, whether you are a medical doctor, an athlete, a mother, a kindergarten pupil, a therapist or any kind of a Ph.D. candidate."

James Oschman, Ph.D., Biophysicist, Advisor to BodyTalk, and author od Energy Medicine in Therapeutic and Human Performance

"Body Talk Access kurs med Petra är något som jag varmt rekommenderar. Dels är Petra en mycket bra lärare och dels skapar Body Talk Access ett gott välbefinnande i kroppen. Jag ger både Access och healing till mina kunder och effekten av de två behandlingarna tillsammans blir mångdubbelt mer, än om jag bara ger den ena eller den andra behandlingen."

Heléne Svärd, Healer, Body Talk Access Technician och NLP Master Practitioner

Got Health

Orrvägen 12, Tyresö

0733748100 Petra Tunmar Lundell