BodyTalk Access

BodyTalk Access är hjälp till självhjälp och utformat så att det kan användas av vem som helst. Det består av fem enkla tekniker som stimulerar och stärker kroppens egen självläkning. De 5 tekniker som du lär dig under kursen är följande:

Cortices: En teknik som återställer hjärnans elektriska cirkulation. Mycket effektiv för inlärningen, koncentrationen, cirkulationen med mera.

Switching: Denna teknik balanserar stressnivån i kroppen och är dessutom bra för självdestruktiva mönster/beteenden

Hydration: Tekniken som optimerar cellernas förmåga att ta in och släppa ifrån sig vätska. Viktigt för näringsupptaget, den biokemiska balansen, och även kroppens egna detoxsystem

Body Chemistry: Här stärker vi och stimulerar immunförsvaret.

Recipricols: Spänningar i muskler upplevs som smärtsamma eller obehagliga med begränsad rörelse oftast. Här återställer vi muskeltonus så att smärta avtar.

Kursen är 6 timmar lång och kostar 1800:- inklusive moms och material. För att registrera dig till nästa kurs eller leta efter kursdatum klicka här. Skriv in Petra Tunmar Lundell i fältet avsedd för "instructor" och sedan "search". Alla mina kursdatum visas och du kan i lugn och ro välja datum som passar dig bäst.

Got Health

Orrvägen 12, Tyresö

0733748100 Petra Tunmar Lundell