BodyTalk Föreläsning

Upptäck din inre magi...

Kroppen är ett levande mirakel. Vi har system och delar som samarbetar för att hålla oss friska och vid liv. Eftersom kroppen består av ett fantastiskt samarbete mellan alla delar och system så måste det finnas någon typ av kommunikation mellan dessa. Det finns också en visdom i kroppen som gör att varje cell vet vad den ska göra. Det är denna visdom som styr och tillåter kroppen att läka när vi till exempel gör oss illa eller blir sjuka.

Missa inte möjligheten att höra om det revolutionerande friskvårdssystemet BodyTalk som ser över och återställer kroppens egna kommunikation.

Under mina föreläsningar så lär jag ut en teknik som är grunden till BodyTalk. Det är den mest använda metoden inom BodyTalk systemet och heter ”Cortices”. Metoden har stark påverkan på koncentrationen, inlärningen, cirkulationen, stresshantering och mycket mer. Dessutom så demonstrerar jag hur en komplett BodyTalk behandling går till på någon i publiken...något som har varit väldigt uppskattat hittills.

Är du intresserad av en föreläsning eller vill anordna en går det bra att ta kontakt med mig.

För närvarande har jag föreläsning inbokad på söndag 1 april 2012 kl 16-19. Vi träffas på Stallarholmens Församlingshem i Stallarholmen. Föreläsningen är anordnad av  Resebyrån för inre resor. Kostnaden är 80:- för medlemmar i resebyrån eller 160:- för ickemedlemmar. Anmälan görs här till

 

 

Got Health

Orrvägen 12, Tyresö

0733748100 Petra Tunmar Lundell