Fettreducering & Kroppsskulptering

Behandlingarna sker med Omorphia Nordic 20.0

Effektiv fettförbränning med ultraljud. Vi hjälper dig minska i omfång snabbt. Istället för att genomföra fettsugning eller gastrisk bypass-operation, ger Omorphia Nordic 20.0 en naturlig och snabb omfångsminskning vid varje behandling. Perfekt för dig som vill bli mindre lagom till strandsäsongen! Metoden passar inte bara problem med fetma, utan även för mindre fettdepåer.

Oavsett om du vill minska omfång på lår, rumpa eller buk, bli av med celluliter, dubbelhaka, gäddhäng, lovehandles, oönskade valkar eller strama åt överflödig hud och bli av med smårynkor eller hudbristningar så har du nu möjligheten att göra detta till ett väldigt förmånligt pris. Med Omorphia Nordic 20.0 hjälper vi dig att skapa en mer slimmad och fast kropp genom att reducera fettdepåer och celluliter.

Apparaturen har ett unikt handtag för kavitationsbehandling. Kavitationshandtaget har en yttre kupformad del som suger upp huden och underliggande fettlager genom att skapa ett undertryck. Därefter bearbetas fettlagret som har sugits upp i kupan av ultraljudspulser. Genom att ultraljudspulserna är riktade på så sätt att de endast passerar genom de vävnader (hud och fett) som fyller själva ”kupan” påverkas inte andra vävnader, skelett eller inre organ av ultraljudet. Den risk som många anser finnas med traditionell kavitation och som medfört att tekniken och behandlingsmetoden har förbjudits i vissa länder, har på så sätt eliminerats med den teknik Omorphia Nordic 20.0 använder. När fettcellerna väl sprängts sönder av ultraljudet smälts därefter de frigjorda fettpartiklarna med Omorphias traditionella handtag. Detta medför i kombination en överlägsen bodyshaping med marknadens mest effektiva system.

Kavitation

Kavitation är en teknik som framför allt hjälper dig att bli av med oönskade fettdepåer med ett mycket hållbart resultat eftersom man med denna metod förstör själva fettcellerna. Tekniken innebär också att man på ett väldigt effektivt sätt kan forma och ”skulptera” kroppen. Kavitationstekniken i sig innebär, mycket kortfattat, att ultraljudspulserna får fettcellerna och vätskan i dem att vibrera så snabbt att vakuumbubblor bildas i cellen. Till följd av den värme som bildas ”sprängs” sedan fettcellens ytterhölje (membranet) och fettpartiklarna utsöndras i blodet där kroppens egen ämnesomsättning sedan transporterar ut detta fett den naturliga vägen.

Förutom kavitation finns det fyra traditionella handtag på Omorphia som använder dessa fyra tekniker:

Radiofrekvens

Radiofrekvens (RF) är en välbeprövad teknologi som har använts inom kirurgin i över 70 år. Radiofrekvensen värmer upp vattenmolekylerna i underhudsvävnaden så att fettvävnad värms upp och ökar metabolismen, vilket dränerar fettcellerna som minskas i storlek.

Inrafarött ljus

Infraröttljus (IR) är en optisk energi som i kombination med radiofrekvens effektiviserar behandlingen och gör den mer lokal. Det infraröda ljuset har en direkt positiv påverkan på muskler och leder samt ökar syresättningen i blodet.

Vakuum

Vakuummassage lyfter, formar och masserar huden på djupet och ytan. Massagen ökar blodcirkulationen som i sin tur leder ut slaggämnen från fettcellerna.

Mekanisk massage

Fungerar djupgående på förtätad bindväv. De mekaniska massagerullarna förhöjer hudens cellgenererande aktivitet, vilket resulterar till att förtjockade fettdepåer dräneras ut.

Konsultation

Innan behandling görs först en konsultation för att fastställa vilka tekniker vi ska använda för att du ska uppnå bästa tänkbara resultat utifrån de mål du har. Konsultation och behandling utförs av Omorphia-utbildade terapeuter. En behandling tar mellan 20-40 minuter.

 

Behandlingsområden

Ansikte eller dubbelhaka (20 minuter) 1195:-, kur på 5 ggr 4995:-(spar 980:-), kur på 10 ggr 7995:- (spar 3995:-)

Armar (20 minuter) 1395:-, kur på 5 ggr 5495:- (spar 1480:-), kur på 10 ggr 8995:- (spar 4955:-)

Lår, Stuss eller Mage (40 minuter) 1795:- kur på 5 ggr 6995 (spar 1980:-), kur på 10 ggr 11995:- (spar 5955:-)

Cellulitbehandling (40 minuter) 1795:- kur på 5 ggr 6995 (spar 1980:-), kur på 10 ggr 11995:- (spar 5955:-)

Just nu erbjuder vi din första behandling för endast 1095:- Bli smalare redan idag!

Vi tar kortbetalning och erbjuder finansiering

För att boka tid klicka här

 

 

 

 

 

Got Health

Orrvägen 12, Tyresö

0733748100 Petra Tunmar Lundell