Upptäck din inre magi - nästkommande föreläsning

Kroppen är ett levande mirakel. Vi har system och delar som samarbetar för att hålla oss friska och vid liv. Eftersom kroppen består av ett fantastiskt samarbete mellan alla delar och system så måste det finnas någon typ av kommunikation mellan dessa. Det finns också en visdom i kroppen som gör att varje cell vet vad den ska göra. Det är denna visdom som styr och tillåter kroppen att läka när vi till exempel gör oss illa eller blir sjuka.

BodyTalk är en behandlingsmetod som ser över kroppens egna kommunikation. BodyTalk återställer den naturliga och medfödda kommunikation som kroppen en gång har haft och därmed så börjar kroppen återigen att läka…något som är helt magiskt!

Jag håller föreläsningar i samband med att jag lär ut en teknik som är grunden till BodyTalk. Det är den mest använda metoden inom BodyTalk systemet och heter ”Cortices”. Metoden har stark påverkan på koncentrationen, inlärningen, cirkulationen, stresshantering och mycket mer.

Vi har många ”hattar” att ha på oss under dagens utmaningar. När du gör cortices dagligen så kan du lägga märke till att du hanterar vardagen på ett mycket mer positivt sätt än tidigare, och stressen är som bortspolad!

Ge dig själv en gåva, kom på en kostnadsfri föreläsning!

Måndag 11 april kl 19:00-20:00 Zens Wellness Center, Nytorpsvägen 5B i Täby


Vid frågor kontakta mig på eller ring 0733 748100

www.gothealth.se

Got Health

Orrvägen 12, Tyresö

0733748100 Petra Tunmar Lundell