Retreat på Fårö - 25-28/8 & 1-4/9 2011

"Alla behöver vi då och då ta en paus för att återhämta oss psykiskt och fysiskt. Ibland är det bästa sättet att komma vidare faktiskt att dra sig tillbaka"

Nu erbjuder vi dig att följa med oss på retreat till natursköna Fårö för att under fyra dagar ägna dig tillsammans med oss åt personlig utveckling med stillsamma promenader, meditationer, mjuka rörelser och möjlighet till reflektion. Vi lagar god och hälsosam mat tillsammans, med bas av ekologiska råvaror, vi gör enkla yogaövningar och skapar med målarfärg.

Syftet med vår retreat är att återväcka vår ande, kropp och själ i en lugn, vacker och stimulerande miljö. Fokus ligger på enkelhet och att ge dig en helhetsupplevelse med tid för det goda samtalet. Vi vill ge dig enkla verktyg att ta med tillbaka till din vardag, inspirera till nya vanor, så frön till din personliga utveckling samt att du lämnar Fårö utvilad med ett leende på läpparna.

Vi bor i stuga, två i varje rum, i sköna sängar och med utedass på gården. Vi tvättar oss i havet eller med hinkdusch ute i det fria. Vi låter oss inspireras av tystnaden.

Det är endast 800 m till naturstranden Skalasand och vi kommer även att upptäcka stränderna Norsta Aurar och Skär innan vi återvänder hem igen.

 

Pris för Retreat på Fårö  

Privatpersoner 2 500 SEK, Företag 2 900 SEK exkl. moms

Pris inkl.

Boende, mat och retreat

Antal platser

6 st

Period

Retreat på Fårö 1, 25/8-28/8 (tor-sön)
Retreat på Fårö 2, 1/9-4/9 (tor-sön)

Sista anmälningsdagen  

Retreat 1, 5/8
Retreat 2, 19/8

Anmälan till

 

Anmälningsavgift 600 SEK. Anmälan är bindande

 

”Vad du än strävar efter och vilken väg du än tar
för att nå dit, kommer utforskandet helt säkert att berika din kropp och själ – och göra livet intressant” 

Got Health

Orrvägen 12, Tyresö

0733748100 Petra Tunmar Lundell