Möjlighet att lära sig verktyget Resan

Grundaren av Resan (The Journey) Brandon Bays är i Sverige i maj. Ta chansen att delta i en aktiv work shop.

Journey Intensive med Brandon Bays 14-15 maj

Vi hälsar dig varmt välkommen till vårens Resan-seminarium i Stockholm – Liljeholmen med Brandon Bays 14-15 maj.
Under helgen står du själv i centrum och du får arbeta med Resan som metod likt den som finns beskriven i boken Resan. Det är en djup, kraftfull och intensiv helg. Det är en helg för dig som vill rensa ut det som hindrar dig från att fullt ut ta steget och verkligen frigöra din inneboende potential och kraft i livet.

Under dagarna kommer du att praktisera och direkt uppleva Resan i en förtrolig miljö. Det är en interaktiv helg där du kommer att ta del av Brandons arbete som via berättelser och övningar kommer att göra dig redo att praktisera metoden. Verktygen du får under helgen kommer du att kunna använda i din vardag. Med värme och humor leder Brandon helgen tillsammans med assistenter och utbildade Resanterapeuter som alla bidrar till den stödjande och omhändertagande miljön.

Platsen för Vårens Resanhelg är på Liljeholmen Konferens & Event, Lustikulla, Liljeholmsv. 18 i Stockholm tfn - 08-556 321 60     

Kostnad för helgen är € 445. Betala tidigt pris € 395, bokas och betalas innan 21 april. Dokumentation, te och frukt ingår. Lunch ingår ej. Det finns lunchställen i nära anslutning till konferensanläggningen.

Tid för registrering 08.30 start 09.00 - ca.19.00 (kan variera) lördag och söndag. Har du frågor kan du ringa Resans kontaktperson Eva på 0722100610 eller Maila till .
Anmälan kan ske via Eva eller the Journeys hemsida
Om du anmäler dig via en Resanterapuet får du en voucher om 500 :-

Got Health

Orrvägen 12, Tyresö

0733748100 Petra Tunmar Lundell