Må bättre med EFT - 21 maj kl 10-17

EFT – emotional freedom techniques – är en självhjälpsmetod som effektivt och relativt lätt löser upp känslomässig stress som kan hindra oss at leva vårt liv fullt ut. Inom EFT utgår vi ifrån att orsaken till alla negativa känslor är en störning i kroppens energisystem och när vi stimulerar olika punkter på kroppen, löses dessa störningar upp.

EFT har haft fantastiska resultat inom skiftande områden, alltifrån krigsområden där stora grupper av traumatiserade människor fått hjälp att återgå till normalt liv, till golfvärlden där EFT används för att förbättra prestationen på elitnivå. Till vardags är det ett snabbt och effektivt verktyg att sänka stress inför exempelvis prata inför grupper, flyga, komma ur passivitet etc. På bara några minuter ändras sinnestillståndet även om vissa områden naturligtvis tar längre tid att arbeta sig igenom.

Vi ger en heldagskurs med syfte att du ska bli kompetent EFT-utövare. Efter kursen kommer du alltid har ett verktyg till hands för att lindra stress, huvudvärk, oro etc .

När: Lördag 29 maj kl 10-17

Var: Leva Nu, Odengatan 31 i Stockholm

Pris: 1650:-, tar du med en vän får du 500:- rabatt.

Anmäl dig här

Got Health

Orrvägen 12, Tyresö

0733748100 Petra Tunmar Lundell