BodyTalk Access - kursen som kan förändra livet!

BodyTalksystemet består av ett avancerat schema som kräver koncentrerade studier för att lära sig. Under åren har International BodyTalk Association märkt att det finns behov av en enklare version av systemet för att ge så många som möjligt tillgång till flera av BodyTalks största fördelar. Denna version heter BodyTalk Access.

BodyTalk Access är utformat så att det kan användas av vem som helst. Det är hjälp till självhjälp. BodyTalk Access består av fem enkla tekniker som är grundpelare till bra hälsa. BodyTalk Access, liksom BodyTalk, stimulerar och stärker kroppens egna självläknings förmåga. Det tar 6 timmar att lära sig och 10 minuter att utföra en hel behandling.

Teknikerna som du får lära dig är:

Cortices: En teknik som återställer hjärnans elektriska cirkulation. Mycket effektiv för inlärningen, koncentrationen, cirkulationen med mera

Switching: Denna teknik balanserar stressnivån i kroppen. Bra för självdestruktiva mönster/beteenden

Hydration: Tekniken som optimerar cellernas förmåga att ta in och släppa ifrån sig vätska. Viktigt för näringsupptaget, den biokemiska balansen, och även kroppens egna detoxsystem

Body Chemistry: Här stärker vi och stimulerar immunförsvaret.

Recipricols: Spänningar i muskler upplevs som smärtsamma eller obehagliga med begränsad rörelse oftast. Här återställer vi muskeltonus så att smärta avtar.

För terapeuter som lägger till Access programmet till deras befintliga metoder kan resultaten förstärkas och förbättras, ibland avsevärt!

Kursen är uppdelad på två tillfällen och kostar endast 1800:-

Torsdag 5 & 12 maj kl 18-21

Zens Wellness Center

Nytorpsvägen 5B i Täby

Kontakta mig på petra@gothealth.se för att anmäla dig

Varmt Välkommen!

Got Health

Orrvägen 12, Tyresö

0733748100 Petra Tunmar Lundell